Noe av det du finner her

onsdag 28. september 2011

Mislykket?

Av og til blir ikke ting som man hadde tenkt. Litt sånn som med denne kjole/tunikaen. Jeg skulle strikke enkel kittel fra Pickles, men når jeg ikke skjønner oppskriften og heller ikke får svar fra Pickles, får man heller improvisere litt (og ja, jeg ble ganske sur også!).

Enkel var den i alle fall ikke, syns jeg. Så da ble det free-style strikking rett og slett. Det ble heller en liten kjole, ca str 2 år, som jeg håper blir brukt utover vinteren. Har brukt Drops Nepal, som er ett fint garn å strikke med. Og med pinne nr 5 går det unna.

Men nå er det en liten Pickles pause kjenner jeg.. Ikke meningen å være så veldig langsur altså, men det må være lov å nevne det ;)

Ellers har det vært oppnøsting og opprekking og rydding i garnkurven. Jeg starter på ny giv, og noe lite fra Strikk til Nøstebarn er på pinnene akkurat nå :)


2 kommentarer:

  1. ej syns den blei kjempe flott ej :-) du e flink!! no e fana genseren min ferdi me...gjenstår berre å sy inn brettekantane og feste tråda :-) (det kjedligste med heile strikkinga hehe ;-))

    SvarSlett
  2. Synes den var veldig fin, jeg. Litt lyst til å strikke en slik selv faktisk, så kanskje du må legge ut oppskrift. :)

    SvarSlett