Noe av det du finner her

søndag 2. oktober 2011

Tights-strømpebukse

Fra "Strikk til Nøstebarn" (s.61) #1920. Hadde planer om å strikke føtter på strømpebuksen, men ombestemte meg da jeg endte opp med feil (?) antall masker til slutt.. Av og til går det litt i surr når man skal strikke og se på tv samtidig hihi. Og siden jeg ikke er spesielt glad i å rekke opp, blir det som det blir. Oppskriften sier imidlertid at man likesågodt kan droppe fot, og avslutte med ribbekant. Så da ble det sånn. Tjukk og god strikkebukse til minste snuppa til vinteren. Valgte strikk i livet (hvordan fester du strikken? Jeg la den dobbelt og sydde sammen med hvit sytråd..) og så ser den sånn passe retro ut :)

Strikket i str 6-12 mnd, i STERK fra Du Store Alpakka, på pinne nr 4.

Nøstebarnboka vil nok bli brukt en del fremover nå.. perfekte enkle oppskrifter, og super god passformer! Men ett lite minus er bildene i boka. Synes mange av plaggene kommer dårlig frem på bildene, som også på denne oppskriften på strømpebukse.. er du enig?

Nyt siste rest av helga, og ha en flott uke som kommer!

1 kommentar:

 1. Du e jammen flink!
  og kvar gong eg ser det du lagar, så tenker eg at eg og skal bli så flink. Og så tenker eg litt meir på det, og så vips så har eg glømt at eg skulle bli flink.. Og sånn går no vekene! hehe :)
  Veldig inspirerande å sjå det du lagar! Så skal vi sjå i haust om det ikkje blir litt strikking på meg og ;)

  Og fin, nye bloggen og!
  God veke :)

  SvarSlett